Sedona

Een veelgebruikte methode die helpt met het loslaten van negatieve gevoelens is de Sedona methode. Beperkende en saboterende gedachten laten we zoveel mogelijk verdwijnen. Op een heel eenvoudige en nuchtere manier help ik je met het kwijtraken van trauma’s, blokkades, angsten, verlangens en weerstanden. Dat doen we zonder al te diep in te gaan op deze gevoelens.

Op basis van slechts een aantal stappen laat ik je beperkende gedachten loslaten vanuit de Sedona methode. Na afloop voel je je al direct opgelucht: je merkt dat de kwestie waarover jij je druk maakte, al snel naar de achtergrond verdwijnt. Je kunt en wilt dit veel beter kwijtraken. Dat brengt meer energie, rust en zelfs meer lichamelijke vrijheid. Dat is mijn ervaring, en de ervaring van de cliënten met wie ik volgens deze methode heb gewerkt.

Gevoelens zoals blijheid en plezier krijgen weer de kans om van binnenuit naar buiten toe te gaan. Je straalt weer en je bent de persoon die je in diepste kern wilt zijn. Wie leert loslaten volgens de Sedona methode, is in staat zich gelukkiger en kalmer te voelen.

Neem contact op voor een afspraak

Contact

Wil je een afspraak maken voor een behandeling of wil je meer weten over het volgen van een workshop? Heb je een specifieke vraag of wil je graag een andere datum plannen met je collega’s en of vriendinnen? Vul dan onderstaand formulier in.

*Dit formulier slaat je gegevens op zodat we contact met je op kunnen nemen. We zullen deze gegevens nooit delen met derden. Bekijk onze privacyverklaring om meer te lezen over de manier waarop we je gegevens opslaan.