ReAttach

ReAttach is een kortdurende therapievorm die is gericht op het verwerken van informatie, emoties en gebeurtenissen. We geven informatie die eerder onvoldoende is opgeslagen een plekje en doorbreken beperkende patronen. Samen creëren we rust en ontspanning. ReAttach is een milde therapie waarbij je niet hoeft te praten: ik help je met het oplossen van je vragen met behulp van een tappend ritme en denkopdrachten.

Deze therapievorm helpt je met het verkrijgen van een positieve focus en zelfvertrouwen. Ook draagt de therapie bij aan het verkennen en het ontplooien van je eigen ontwikkeling.

Wil je graag van je frustratie af? Angsten overwinnen en je onzekerheid de baas worden? ReAttach helpt je hierbij. Nieuwe opgedane informatie leer je met ReAttach voortaan beter verwerken. De behandeling is een uitkomst voor iedereen die moeilijk kan praten over emoties, of die het gevoel heeft dat stress de toekomst in de weg zit.

  • Vriendelijk

  • Toegankelijk

  • Effectief

Neem contact op voor een afspraak

Contact

Wil je een afspraak maken voor een behandeling of wil je meer weten over het volgen van een workshop? Heb je een specifieke vraag of wil je graag een andere datum plannen met je collega’s en of vriendinnen? Vul dan onderstaand formulier in.

*Dit formulier slaat je gegevens op zodat we contact met je op kunnen nemen. We zullen deze gegevens nooit delen met derden. Bekijk onze privacyverklaring om meer te lezen over de manier waarop we je gegevens opslaan.