Over Mijzelf

Samen met jou maak ik de weg vrij naar je innerlijke balans, die leidt naar een gezonder en gelukkiger leven.

Maak een afspraak

Wie ben ik?

In mijn rol als life coach vind ik het fantastisch om mensen te mogen begeleiden naar een gelukkiger leven. Als kind had ik vaak het gevoel anders dan een ander te zijn. Ik bleek snel te kunnen schakelen en heel alert te kunnen reageren op datgene wat mensen met een bepaalde houding, gedrag of opmerking daadwerkelijk bedoelde. Van die kracht ben ik in mijn loopbaan steeds meer gebruik gaan maken. Als psychosociaal hulpverlener heb ik mij georiënteerd op het gebied van positieve psychologie en non-verbale psychotherapie. Dat deed ik in combinatie met life-coaching en drie verschillende therapievormen, die op deze website verder worden toegelicht. Dankzij mijn manier van werken ben ik in staat mijn cliënten een duidelijke meerwaarde te leveren.

Werkwijze

Aan de hand van positieve en negatieve levenservaringen heb ik een sterk inlevingsvermogen weten op te bouwen. Daarbij toon ik als life coach een groot begrip voor de mensen die ik mag helpen in hun zoektocht naar een prettige innerlijke balans. Mijn eigen persoonlijkheid kenmerkt zich mede door HSP: ik ben een highly sensitive person. Hoe ga je nou het beste om met al die extra prikkels om je heen? Ik heb het allemaal zelf uit moeten vogelen. Nu help ik anderen hierbij.

Mijn ervaring is dat ik mensen zo zelfstandig mogelijk aan de slag moet laten gaan. Wie materie krijgt voorgekauwd, doet geen eigen inzichten op. Zodra ik merk dat mensen in het beantwoorden van mijn vragen om de hete brij heen draaien, geef ik dat aan. Mede doordat ik paragnost ben, kunnen mensen mij niet zomaar voor de gek houden. Mijn cliënten zoeken een life coach die hen écht verder kan helpen.

Neem contact op voor een afspraak

Contact

Wil je een afspraak maken voor een behandeling of wil je meer weten over het volgen van een workshop? Heb je een specifieke vraag of wil je graag een andere datum plannen met je collega’s en of vriendinnen? Vul dan onderstaand formulier in.

*Dit formulier slaat je gegevens op zodat we contact met je op kunnen nemen. We zullen deze gegevens nooit delen met derden. Bekijk onze privacyverklaring om meer te lezen over de manier waarop we je gegevens opslaan.