EFT-Techniek

Een korte en makkelijke methode om positieve veranderingen in je leven teweeg te brengen. Dat is de morional Freedam Techniques (EFT). De techniek die klachten laat verdwijnen is onderdeel van de Energetische Psychologie.

EFT helpt jou van klachten af door blokkades door te laten stromen. Dat gebeurt met behulp van een bepaalde zin en het kloppen op je hoofdmeridianen. Op het moment dat je blokkade begint te stromen, krijg je de rust over je heen waar je naar verlangde. Dat is mijn eigen ervaring en wat mijn cliënten in de praktijk aangeven te ervaren.

We zijn emotioneel vrij als we:

  • Vrij zijn van spanning

  • Vrij zijn van beperkende gedachten

  • Onszelf accepteren wie en wat we zijn

  • Accepteren dat we gedrag vertonen waar we niet trots op zijn maar dit het beste gedrag is dat we op dit moment in huis hebben

  • Accepteren dat we willen leren

Aan de hand van wat jij bij mij aangeeft, begeleid ik je door het hele proces. Zonder al te diep in te gaan op je klachten, komen we toch tot de ware kern zodat we je blokkade door laten stromen. Ons hele leven hebben we nodig om ontwikkelingen door te maken waar we sterker van worden. Iedereen beleeft dit proces op zijn eigen manier. Voor de één verloopt EFT en het laten verdwijnen van klachten daarom makkelijker dan voor de ander. Waar de één vlot tot de kern weet te komen, heeft de ander meer tijd nodig om de problemen te ontrafelen.

Ervaar je vaker dan eigenlijk goed voor je is gevoelens van angst, twijfel, boosheid, frustratie, schuldgevoel of bijvoorbeeld jaloezie? Dan is EFT een positieve, effectieve en snelle methode om deze klachten tegen te gaan en in een aantal behandelingen los te komen van deze gevoelens.

Alleen je eigen gedachten en emoties kunnen jou ondersteunen bij datgene wat je graag wilt van het leven. Ik kan je hiermee een heel eind op weg helpen, vanuit mijn eigen licht en liefde.

Neem contact op voor een afspraak

Contact

Wil je een afspraak maken voor een behandeling of wil je meer weten over het volgen van een workshop? Heb je een specifieke vraag of wil je graag een andere datum plannen met je collega’s en of vriendinnen? Vul dan onderstaand formulier in.

*Dit formulier slaat je gegevens op zodat we contact met je op kunnen nemen. We zullen deze gegevens nooit delen met derden. Bekijk onze privacyverklaring om meer te lezen over de manier waarop we je gegevens opslaan.