Behandelingen

Kies uit 1 van de 3 verschillende behandelingen om er meer over te weten te komen

LEES MEER

Behandelingen

Het consult/coaching heeft als doel om je verder in je proces op weg te helpen.
Dit doe ik door samen met jou duidelijk krijgen wat je voelt en hoe je de dingen ervaart, en daar geef ik je feedback op om er zo achter te komen waar de blokkades zitten. Om vervolgens gebruik te maken van verschillende technieken die ik toepas om je verder mee te helpen.

Op deze manier wil ik u graag in licht en liefde helpen zodat helderheid heeft om uw gevoelsleven beter onder woorden te kunnen brengen en daardoor ook makkelijker de binnenkomende prikkels kunt verwerken. Kies hieronder het consult waar je meer over wilt weten.

ReAttach

ReAttach is een kortdurende therapievorm die is gericht op het verwerken van informatie, emoties en gebeurtenissen.

LEES MEER

Sedona

Een veelgebruikte methode die helpt met het loslaten van negatieve gevoelens is de Sedona methode.

LEES MEER

EFT

Een korte en makkelijke methode om positieve veranderingen in je leven teweeg te brengen. De techniek die klachten laat verdwijnen.

LEES MEER

Contact

Wil je een afspraak maken voor een behandeling of wil je meer weten over het volgen van een workshop? Heb je een specifieke vraag of wil je graag een andere datum plannen met je collega’s en of vriendinnen? Vul dan onderstaand formulier in.

*Dit formulier slaat je gegevens op zodat we contact met je op kunnen nemen. We zullen deze gegevens nooit delen met derden. Bekijk onze privacyverklaring om meer te lezen over de manier waarop we je gegevens opslaan.